fbpx
Selecteer een pagina

Jouw bedrijf en gezin goed in balans,
dat is wat ik iedere ondernemende vrouw gun.

Heb je moeite om alle ballen in de lucht te houden? Heb je daardoor het gevoel dat je op meerdere fronten, werk en privé tekort schiet?

Zit jouw bedrijf 24/7 in je hoofd en vind je het daardoor lastig om je volledige aandacht aan je gezin te besteden?

Heb je het gevoel dat je altijd tijd tekort komt en achter de feiten aan rent?

Ben je ambitieus en wil je jouw bedrijf laten groeien?

Maar…werk je niet met een goede planning waardoor je geen overzicht hebt?

Heb je hierdoor een onrustig gevoel omdat je bang bent dat je belangrijke zaken vergeet en dat je hierdoor misschien wel omzet misloopt?

Heb je stress omdat je harder gaat werken in plaats van productiever? Zo hard dat je avonden en weekenden doorbrengt achter je laptop?

Stel je eens voor dat je:

weer met volle aandacht kunt genieten van tijd met je gezin

taken geautomatiseerd hebt wat je enorm veel tijd scheelt.

een goede planning hebt en het volstrekt duidelijk is wat je te doen staat iedere dag

tijd hebt om je ideëen uit te werken die jouw bedrijf kunnen laten groeien

’s ochtends met rust in je hoofd begint aan je werkdag

taken die je niet meer zelf wilt doen kunt uitbesteden

 

 

 Organiseer je bedrijf en ga voor groei.

 

 

Ik ga jou hierbij helpen.

Waar-sta-je-sessie

Heb je geen idee waar je staat op het gebied van georganiseerd en met aandacht werken? Zou je graag willen weten hoe je productiever kunt zijn?
Hoe je werk en privé het beste in balans kunt houden?

Boek dan nu mijn gratis Waar-sta-je-sessie. Dan vertel ik je, na het doen van een quick scan, of ik je kan helpen en wat nodig is om voor jou het gewenste resultaat te krijgen.
Ook krijg je al nuttige tips en handvatten die je direct kunt toepassen waardoor je meteen al productiever kunt zijn en effectiever gaat werken.

Grip op je werkdag 
In één dag grote stappen zetten om jouw bedrijf beter te organiseren? Dat kan!

Ik zorg ervoor dat jij jouw kostbare tijd niet meer verspilt met randzaken, maar goed besteed zodat je de uren die je werkt ook echt productief bent.

Dat je rust in je hoofd hebt omdat je precies weet wat je wanneer moet doen omdat je werkt met een planning en een systeem om je taken vast te leggen.

En dat je na je werkdag met een gerust hart je laptop kunt dichtklappen. Je hebt gedaan wat je vandaag moest doen, je hebt een voldaan gevoel en kunt je volledige aandacht aan je gezin geven.

Ik leer je hoe je:

 • inzicht krijgt in je bedrijf en werkwijze
 • een goede planning maakt
 • prioriteiten stelt
 • je to do’s vastlegt op een manier die voor jou werkt
 • kunt werken met aandacht en focus
 • omgaat met uitstelgedrag en/of afleidingen

Wil jij graag weer grip op je werkdag?

Dan nodig ik je van harte uit voor een dag op mijn kantoor, van 10.00 – 16.00 uur. Dan gaan we samen aan de slag!

Deze dag kost € 397,= ex btw

Inclusief een heerlijke lunch en een werkboek met alle theorie en opdrachten.

Inclusief een follow-up call van ongeveer 30 minuten na een paar weken om nog even te sparren en om te kijken hoe het gaat.

Wil je eerst telefonisch kennismaken? Dat kan. Laat een berichtje achter en ik bel je terug.

Grip op je bedrijf
Wil je nu echt eens aan de slag om jouw business beter op orde te krijgen?

Als jouw bedrijf een goede basis heeft en georganiseerd is geeft dat rust. Het zorgt ervoor dat je makkelijker taken aan anderen kunt overlaten. Dat je bepaalde processen geautomatiseerd kunt laten verlopen. Dat bespaart tijd. Tijd die jij graag besteed aan de dingen die jij belangrijk vindt.

In dit 1-op-1 traject ga je 10 weken aan de slag om jouw bedrijf zo in te richten dat je effectief en productief werkt. Je kunt focussen, werkt met aandacht en houd tijd over voor je gezin.

Ik ben jouw stok achter de deur en begeleid je intensief.

In dit traject zetten we stappen door 3 belangrijke processen te doorlopen waarbij je advies en begeleiding van mij krijgt, maar daarnaast ook zelf aan de slag gaat.

1. Organiseren

2. Automatiseren

3. Uitbesteden

Wat komt aan bod:

 • het krijgen van inzicht en een goede mindset
 • het goed organiseren van de werkzaamheden in jouw bedrijf
 • het maken van een goede planning 
 • het automatiseren van werkzaamheden en welke tools je hiervoor kunt gebruiken
 • het uitbesteden van werkzaamheden en hoe je dit het beste kunt aanpakken

Wil jij graag je bedrijf goed organiseren? Productief zijn in de tijd die jij beschikbaar hebt?
Je niet meer laten afleiden door zaken die niet bijdragen aan bedrijfsgroei?

Ga dan met mij aan de slag. Ik help je graag, of je nu starter bent of al een paar jaar bezig.

We hebben contact via Skype/Zoom, e-mail en we plannen een aantal live sessies in. Deze kunnen plaatsvinden op jouw werkplek of op mijn kantoor in Vorden.

Dit traject kost € 997,= exclusief btw en evt. reiskosten

Klik hieronder om een kennismakingsgesprek met mij aan te vragen.

Werk je liever in een groep? Kom dan naar mijn workshop.

Workshop “Ondernemen met aandacht en focus”.

Praktische tips en handvatten om overzicht en structuur aan te brengen in je bedrijf.

Je krijgt weer grip op je werkdag en tijd voor je gezin.

Lees verder voor meer informatie, de planning en locatie.

Wat levert het je op?

 

Minder stress

Geen gejaagd gevoel maar rust omdat je weet wat je moet doen en hoeveel tijd je hiervoor beschikbaar hebt.

Overzicht in je werkzaamheden

Je hebt een goede planning, dus je weet elke dag precies waar je aan toe bent. Je laat ook ruimte vrij voor ad hoc zaken en uiteraard je privéleven.

Meer aandacht voor je gezin

Door dat je grip hebt op je werkdag en je productief kunt zijn in de uren die je besteed aan je bedrijf, hou je meer tijd over voor je gezin. En heb je meer aandacht want je hoofd zit niet meer vol met allerlei “werkzaken”.

Tijdswinst

Doen wat je moet doen in de tijd die je ervoor beschikbaar hebt. Productief zijn in plaats van door je social media scrollen. Effectief werken zorgt ervoor dat je je werk sneller en beter gedaan krijgt zodat je meer tijd overhoudt voor je privéleven.

Rust in je hoofd

Je weet wat je moet doen, je hebt je to do’s vastgelegd op een manier die goed voor jou werkt. Dit zit allemaal niet meer in je hoofd. Hierdoor is er meer ruimte voor goede ideëen en creativiteit.

Veelgestelde vragen

Ik werk al volgens een strakke planning. Waarmee kun je mij dan nog helpen?
Er zijn nog zoveel meer handvatten en tips waardoor jij productiever kunt werken. Ook al heb je een goede planning, dan kan ik je helpen en adviseren bij andere zaken waar jij tegenaan loopt. Ook kan ik je helpen bij het automatiseren en/of uitbesteden van werkzaamheden.

Kan ik dit ook via een online programma volgen?
Op dit moment nog niet. Vanaf begin 2020 komt er een programma waarin je modules online kunt volgen. Hou mijn website en social media in de gaten zodat je weet wanneer het programma gelanceerd zal worden.

Het is fijn om een frisse blik erbij te hebben, iemand die objectief mee kan kijken en bevestigt wat je eigenlijk al wel weet.
Julia geeft goede uitleg over het systeem en dat iedereen last heeft van rommel die zich opstapelt. Het zet je echt aan tot doen i.p.v. uitstellen.

Ik heb nu inderdaad meer overzicht over de to-do-taken, meer zicht op hoe ik het kantoor in wil richten. Ook het meedenken van Julia daarbij is erg prettig.

Karin Groot Jebbink

eigenaar, Praktijk Paard en Hond

Ik vind de begeleiding van Julia helder, duidelijk en ontspannen. Het kostte nogal wat tijd om mijn kantoor op orde te krijgen. Julia heeft een goede structuur aangebracht. Ik heb nu beter overzicht.

Julia is heel sterk in het geven van instructies zoals waar te beginnen, hoe ik in het vervolg moet opruimen en hoe weer structuur aan te brengen.

Gerben van Kampen

directeur, Budgethuisbouwen

Julia ben ik ooit tegen gekomen in mijn zoektocht naar werken als VA. In de loop van de tijd hebben we verschillende keren contact gehad, en heeft Julia zich verder ontwikkeld. Zoals ze zelf al zegt: van bedrijven ontlasten naar bedrijven helpen organiseren.

Ik zag de aankondiging van haar workshop ‘In 3 stappen overzicht en structuur in je bedrijf’. Allereerst was ik nieuwsgierig naar hoe Julia een workshop geeft. En vervolgens dacht ik: ik kan er altijd iets van opsteken. 
Wat betreft hoe ze het doet: super toegankelijk, laagdrempelig, een echte WORK-shop, dus zelf met praktische dingen uit jouw bedrijf aan de slag. Bovendien is de sfeer informeel en warm, waardoor het mogelijk is om kwetsbaar te zijn en je minder sterke kanten te laten zien. Julia heeft daar de perfecte voedingsbodem voor gelegd.

Wat betreft de inhoud: ik denk dat Julia aan elke ondernemer iets te bieden heeft. Ook al heb je je eigen structuur en loopt het voor jou op rolletjes, dan nog heeft Julia zicht op denkpatronen en praktische tools om jouw bedrijf nog vloeiender te laten lopen. Daardoor kun je je nog meer richten op jouw core business, en gaat de ballast die een bedrijf nou eenmaal met zich meebrengt eenvoudiger. 
Tijdens de workshop bleek dat iedereen zo zijn eigen issues heeft binnen haar onderneming. En het mooie is dat die ook allemaal aan de orde komen. Dat iedereen aan bod komt. En dat je bovendien met elkaar de ruimte krijgt om ervaringen te delen.

Ik ben erg blij meegedaan te hebben! En wil het ook ieder ander met een eigen bedrijf van harte aanraden.

Alja van Dijk

Eigenaar, Alja van Dijk

Uiteraard kun je geheel vrijblijvend en gratis met mij bellen of mailen voor meer informatie. Neem daarom gerust contact met mij op via het contactformulier en ik bel je terug.

Julia van Ditshuizen
Stuwdijk 1
7251 KL Vorden
Tel. 06 3031 3946
info@burolentemorgen.nl

KvK: 68375956