fbpx

Kun je jouw bedrijf dan makkelijk loslaten? Gaat jouw laptop mee op vakantie? Zit je vanaf je vakantieadres nog steeds je mail te checken of telefoontjes te beantwoorden?

Niet doen hoor. In de vakantieperiode hoor je echt vrij te zijn en even los te komen van je bedrijf om daarna weer met frisse moed te beginnen. Het is belangrijk om je hoofd weer leeg te maken. Je krijgt hierdoor ruimte voor nieuwe inzichten en plannen. En dat draagt bij aan je succes en bedrijfsgroei.

Hoe fijn is het als je goed overzicht hebt in wat er speelt in je bedrijf. Dat je een duidelijke to do list hebt die je kunt afwerken. Dat je hiervoor ook genoeg tijd hebt ingepland zodat je geen stress hebt vlak voor je vakantie. Als je je taken op tijd hebt afgerond of overgedragen.

Je kunt met een gerust hart weggaan terwijl je mailbox niet volstroomt met mailtjes. Je hebt filters en een goede afwezigheidsassistent ingesteld of iemand ingeschakeld die jouw mailbox beheert.

Ook weet je precies wat je te doen staat wanneer je weer terug bent van vakantie omdat je werkt met een goede planning. Per jaar, maar ook per maand en per week.

Wat levert dit rust in je hoofd op zeg…

Die rust kun je zo goed gebruiken als je op vakantie gaat. Even weer opladen en genieten van je gezin, familie of vrienden. Zij verdienen jouw aandacht.

Wanneer kies jij ECHT voor overzicht, ruimte en rust?

Vind je het lastig om dit op te pakken? Weet je niet waar je moet beginnen? Heb je al stress als je alleen maar denkt aan de laatste dagen voor je vakantie?

Geen paniek. Ik schep orde in de chaos en breng structuur aan. Zo krijg jij weer overzicht. Dit geeft de rust die jij nodig hebt.

Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.