fbpx

Julia van Ditshuizen:

Na bijna 20 jaar in loondienst gewerkt te hebben besloot ik in 2017 om ondernemer te worden. Spannend, want ik kom niet uit een ondernemersfamilie. Toch waagde ik de sprong in het diepe.

Waarom? Omdat ik behoefte had aan een stukje vrijheid. Mijn eigen werktijden kunnen indelen, kunnen werken met wie ik graag wil en eigen keuzes kunnen maken.

Werk privé balans
Maar de belangrijkste reden was dat ik de werk en privé goed in balans wilde houden. Met een gezin met 3 kinderen, waarvan 1 kind dat aan topsport doet, is het rennen en vliegen de hele week met soms strakke schema’s. Dat doe ik uiteraard met liefde, maar ik merkte dat ik me in loondienst beperkt voelde. Weer vrij vragen, weer haasten om op tijd op school te zijn, weer opvang regelen. Ik was er klaar mee.

Dus vol goede moed stapte ik in het ondernemerschap en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad!

Ik begon als VA, Virtual Assistant, en leverde “handjes” aan ondernemers. Door mijn eigen ervaring als ondernemer en de ervaring die ik opdeed bij mijn klanten, ontdekte ik dat het hard werken is om die vrijheid, flexibele werktijden en het werken met wie je wilt, te realiseren. Het kan allemaal, maar hiervoor dien je je bedrijf wel goed ingericht en op orde te hebben.

Zodat je niet ’s avonds laat nog je administratie moet doen. Dat je niet op zondagmiddag je social media berichten hoeft in te plannen terwijl je ook tijd kunt doorbrengen met je gezin.

Gestructureerd en georganiseerd
Ik had erg de behoefte om ondernemers op dit vlak ook wat te bieden, gestructureerd en georganiseerd als ik van nature ben. Ik ben de opleiding tot Professional Organizer gaan volgen en in combinatie met mijn ervaring als VA heb ik een programma ontwikkeld waarmee ik ondernemers help om de praktische kant van hun business op orde te krijgen en eventueel werkzaamheden te automatiseren en/of uit te besteden.

Niets is fijner dan hard werken in je bedrijf EN echt vrij zijn als je niet werkt. Je werk en privé in balans, dat is wat ik iedere zelfstandig ondernemer gun en waar ik ze graag bij begeleid en adviseer.

Klanten noemen mij een betrouwbare sparringpartner, sterk in advisering en begeleiding. Ook ben ik enthousiast, flexibel, actief en nuchter.

Nieuwsgierig geworden wat ik voor jou kan betekenen? Bel me gerust, ik vertel je graag meer.

Julia van Ditshuizen
Stuwdijk 1
7251 KL Vorden
Tel. 06 3031 3946
info@burolentemorgen.nl

KvK: 68375956