fbpx

Julia van Ditshuizen:

Na bijna 20 jaar in loondienst gewerkt te hebben besloot ik in 2017 om ondernemer te worden. Spannend, want ik kom niet uit een ondernemersfamilie. Toch waagde ik de sprong in het diepe.

Waarom? Omdat ik behoefte had aan een stukje vrijheid. Mijn eigen werktijden kunnen indelen, kunnen werken met wie ik graag wil en eigen keuzes kunnen maken.

Werk privé balans
Maar de belangrijkste reden was dat ik werk en privé goed in balans wilde houden. Met een gezin met 3 kinderen, waarvan 1 kind dat aan topsport doet, is het rennen en vliegen de hele week met soms strakke schema’s. Dat doe ik uiteraard met liefde, maar ik merkte dat ik me in loondienst beperkt voelde. Weer vrij vragen, weer haasten om op tijd op school te zijn, weer opvang regelen.

Vol enthousiasme stapte ik in het ondernemerschap en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Ik begon als VA, Virtual Assistant. Door mijn eigen ervaring als ondernemer en de ervaring die ik opdeed bij mijn klanten, ontdekte ik dat het hard werken is om die vrijheid en flexibele werktijden te realiseren.

En dat geldt natuurlijk ook voor moeders in loondienst. Zodat je niet op zondagmiddag nog je administratie zit te doen of je mail moet bijwerken terwijl je ook tijd kunt doorbrengen met je gezin.

Gestructureerd en georganiseerd
Ik kan werkende moeders, in loondienst of ondernemend, op dit vlak meer bieden, gestructureerd en georganiseerd als ik van nature ben. Ik heb de opleiding tot Professional Organizer gevolgd. Hier leerde ik een methode om administraties, werkplekken te organiseren. Ook heb ik veel geleerd over timemanagement.

Werk en privé in balans, dat is wat ik iedere werkende moeder gun.
Klanten noemen mij betrouwbaar en sterk in advisering en begeleiding. Ook ben ik enthousiast, flexibel, actief en nuchter.

Nieuwsgierig geworden wat ik voor jou kan betekenen? Bel me gerust, ik vertel je graag meer. Tel. 06-30 31 39 46

Julia van Ditshuizen
Stuwdijk 1
7251 KL Vorden
Tel. 06 3031 3946
info@burolentemorgen.nl

KvK: 68375956