fbpx

Mijn missie is om ondernemers te helpen
om hun werkplek en werkwijze te optimaliseren.

Julia van Ditshuizen:

Ik houd van lijstjes. Daarmee is misschien wel alles begonnen. Vroeger, toen ik boodschappen moest doen voor mijn ouders, kreeg ik een lijstje mee met wat ik moest halen. Braaf als ik was, kocht ik exact wat op het lijstje stond. En niets meer of minder. Boodschappen doen zonder een lijstje is voor mij nog steeds niet aan de orde, al haal ik nu soms ook weleens iets dat niet op het lijstje staat. 😉

Overzicht houden
Als ik huiswerk moest maken of andere dingen moest doen, maakte ik lijstjes. Op school hield ik mijn agenda ook altijd keurig bij. Ik had altijd en overal overzicht. Dit zit nog steeds in mij. Al zitten de werkzaamheden meestal wel in m’n hoofd; het feit dat er een lijstje is dat ik kan afstrepen als ik iets afgerond heb, geeft me voldoening. Ik kan ook nog steeds niet zonder agenda, al is het tegenwoordig een digitale.

Planmatig en analytisch
Tijdens mijn verschillende functies in het bedrijfsleven als medewerker bij een bank, debiteurenbeheerder en juridisch secretaresse kwam telkens naar voren dat ik planmatig werk, analytisch ben en overzicht heb en houd. Na bijna 20 jaar in loondienst besefte ik dat ik juist met deze kwaliteiten andere ondernemers kan helpen. 

Heerlijk: structuur
Als ik naar mijn kwaliteiten kijk, dan krijg ik energie van structuur aanbrengen en overzicht creëren. Ik geniet ervan als ik klanten kan adviseren welke tools zij het beste kunnen gebruiken om efficiënter te werken en hoe zij werkprocessen anders kunnen inrichten.

Daar ligt mijn passie: ondernemers helpen om net zo structureel en planmatig te werken als ik dat van nature doe. Zodat zij de ruimte en tijd hebben om hun bedrijf te laten groeien!

Wat anderen over mij zeggen
“Rustig, vriendelijk, harde werker, nuchter, planmatig, analytisch, zelfstandig, nauwkeurig, overzicht houdend, organiserend vermogen, oprecht geïnteresseerd in anderen.”

Koffie?
Ben je benieuwd naar wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen? Bel of mail me gerust. Dan drinken we een keer een kop koffie!

SOCIALS

Julia van Ditshuizen
Stuwdijk 1
7251 KL Vorden
Tel. 06 3031 3946
info@burolentemorgen.nl

KvK: 68375956

Contact

Buro Lentemorgen

Ontvang mijn

e-mailserie

"Start je werkdag goed"

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis tips, nieuws en blogs op het gebied van werken met aandacht en timemanagement.

Je inschrijving is gelukt!