fbpx

Klantervaringen

Het is fijn om een frisse blik erbij te hebben, iemand die objectief mee kan kijken en bevestigt wat je eigenlijk al wel weet.
Julia geeft goede uitleg over het systeem en dat iedereen last heeft van rommel die zich opstapelt. Het zet je echt aan tot doen i.p.v. uitstellen.

Ik heb nu inderdaad meer overzicht over de to-do-taken, meer zicht op hoe ik het kantoor in wil richten. Ook het meedenken van Julia daarbij is erg prettig.

Karin Groot Jebbink

eigenaar, Praktijk Paard en Hond

Ik vind de begeleiding van Julia helder, duidelijk en ontspannen. Het kostte nogal wat tijd om mijn kantoor op orde te krijgen. Julia heeft een goede structuur aangebracht. Ik heb nu beter overzicht.

Julia is heel sterk in het geven van instructies zoals waar te beginnen, hoe ik in het vervolg moet opruimen en hoe weer structuur aan te brengen.

Gerben van Kampen

directeur, Woonsubliem B.V.

Julia ben ik ooit tegen gekomen in mijn zoektocht naar werken als VA. In de loop van de tijd hebben we verschillende keren contact gehad, en heeft Julia zich verder ontwikkeld. Zoals ze zelf al zegt: van bedrijven ontlasten naar bedrijven helpen organiseren.

Ik zag de aankondiging van haar workshop ‘In 3 stappen overzicht en structuur in je bedrijf’. Allereerst was ik nieuwsgierig naar hoe Julia een workshop geeft. En vervolgens dacht ik: ik kan er altijd iets van opsteken. 
Wat betreft hoe ze het doet: super toegankelijk, laagdrempelig, een echte WORK-shop, dus zelf met praktische dingen uit jouw bedrijf aan de slag. Bovendien is de sfeer informeel en warm, waardoor het mogelijk is om kwetsbaar te zijn en je minder sterke kanten te laten zien. Julia heeft daar de perfecte voedingsbodem voor gelegd.

Wat betreft de inhoud: ik denk dat Julia aan elke ondernemer iets te bieden heeft. Ook al heb je je eigen structuur en loopt het voor jou op rolletjes, dan nog heeft Julia zicht op denkpatronen en praktische tools om jouw bedrijf nog vloeiender te laten lopen. Daardoor kun je je nog meer richten op jouw core business, en gaat de ballast die een bedrijf nou eenmaal met zich meebrengt eenvoudiger. 
Tijdens de workshop bleek dat iedereen zo zijn eigen issues heeft binnen haar onderneming. En het mooie is dat die ook allemaal aan de orde komen. Dat iedereen aan bod komt. En dat je bovendien met elkaar de ruimte krijgt om ervaringen te delen.

Ik ben erg blij meegedaan te hebben! En wil het ook ieder ander met een eigen bedrijf van harte aanraden.

Alja van Dijk

Eigenaar, Alja van Dijk

Ik vind je tips helder, praktisch en duidelijk. Daar kan ik wat mee.
Je doet de workshop op een leuke en vlotte manier. Je stelt goede vragen om zaken te verduidelijken en op zoek te gaan naar wat iemand daadwerkelijk nodig heeft.
Ik heb het gevoel dat ik door de workshop weer grip en inzicht gekregen heb om mijn activiteiten AAN mijn praktijk beter te organiseren. Het spiegelt mij ook in wat ik al goed doe en waar ik mee aan de gang wil.
Veronica Holtslag

Eigenaar, VROON Holistische praktijk voor massage & bewustzijnswerk

Ik heb bij Julia een zeer nuttige en gezellige workshop gevolgd. Ik heb nu zeker handvatten gekregen om mee aan de slag te gaan om zo alles beter te organiseren. Zeer de moeite waard! Super bedankt Julia!

 

Marlyn Cooymans-Braam

Eigenaar, Your Travel Wehl

Wil je ook met mij werken? Neem dan geheel vrijblijvend en gratis contact met mij op voor meer informatie. Ik bel je graag terug.

Julia van Ditshuizen
Stuwdijk 1
7251 KL Vorden
Tel. 06 3031 3946
info@burolentemorgen.nl

KvK: 68375956