fbpx

Niet echt een online tool waar je als ondernemer iets aan hebt, maar wel erg handig voor op vakantie! De e-reader. Tja, ik wilde er niet aan. Heb me lang verzet, maar ben toch gezwicht. Hoe? Dat lees je hieronder.

Ik lees al bijna mijn hele leven. Van thrillers tot boeken over sport. Van bouquetreeks romannetjes tot Nederlandse literatuur. De boekenlijsten op school waren voor mij een feestje. Nou ja, alleen de Franse boeken niet… Voor boekverslagen haalde ik dan ook hoge cijfers en mijn leraar Nederlands was blij met mij. Ik bracht uren door in de bibliotheek en de geur van een boek vond ik heerlijk.

Natuurlijk heb ik dan ook een goed gevulde boekenkast die om de zoveel jaar uitgemest moet worden omdat er geen boek meer bij past.

Van meerdere mensen kreeg ik de laatste jaren te horen hoe handig een e-reader wel niet was. Geen gezeul meer met boeken op vakantie, maar een klein apparaatje met wel honderden boeken erop!

Het leek mij maar niks, lezen op zo’n klein schermpje. Niet eens echt de bladzijdes kunnen omslaan en geen fijne boekengeur. En geen nieuwe boeken meer voor in mijn boekenkast? Nee, een e-reader kwam er bij mij niet in.

Nu hebben we er inmiddels 2 in huis, mijn man en mijn zoon hebben beiden een e-reader. En ja, ik ga er zelf ook eentje aanschaffen. Ik geef toe, het leest toch best fijn en het feit dat je altijd genoeg te lezen bij je hebt, heeft ervoor gezorgd dat ik “om” ben.

Mijn boekenkast blijft en ik zal papieren boeken blijven kopen en lezen, maar de e-reader gaat mee in de koffer op vakantie!

Voor iedereen die graag leest, een fijne “leesvakantie”!