fbpx

Typecursus Typetrainer

Heb jij er een hekel aan om lange teksten te typen omdat je er zo lang over doet met 2 vingers? Verslagen, rapporten, je nieuwsbrief, een blog of teksten voor je website. Je typt wat af. Er gaat veel tijd in zitten.

Niet als je met 10 vingers blind kan typen. Je bespaart hiermee zoveel tijd. Wacht niet langer, maar haal je typediploma in slechts enkele weken.

Je maakt de lessen zelf in een online programma, maar je krijgt persoonlijke begeleiding van mij. Neem contact met me op voor meer informatie of om je meteen op te geven.

€ 169,= ex. btw

Online programma

Persoonlijke begeleiding

Werk in je eigen tempo

Voordelig geprijsd 

 

Onze zoon kreeg typeles via Julia op zijn school. Ik zag hoe hij in een korte tijd met 10 vingers al snel kon typen. Ik dacht dat wil ik ook! Zo heb ik bij Julia typeles gevolgd met een heel prettig programma Typetrainer waar ik op mijn eigen tempo mee kon oefenen met typen. Een paar keer een bezoekje bij Julia en met controle op afstand via de computer kreeg ik tips maar kon ik ook altijd naar tips vragen. Heel fijn.

Ik heb typeles bij Julia als zeer prettig ervaren, en heb ik in korte tijd blind leren typen en nu mijn typediploma op zak! Zeer fijn. Julia bedankt voor de goede begeleiding! Hier heb ik in de toekomst zeker wat aan.

Kim Meijerink

Julia van Ditshuizen
Stuwdijk 1
7251 KL Vorden
Tel. 06 3031 3946
info@burolentemorgen.nl

KvK: 68375956

Contact

Buro Lentemorgen