fbpx

Online typecursus

Je hebt er een hekel aan om teksten uit te typen omdat je er zo lang over doet.

Je zit regelmatig met klanten en je voelt je opgelaten omdat het er best “knullig” uitziet dat je maar met 2 vingers typt.

Je maakt veel fouten tijdens het typen, waardoor het alleen maar langer duurt omdat je de tekst helemaal moet nalopen op typefouten.

Wat als je met 10 vingers blind kan typen? Wat als je vingers over het toetsenbord vliegen en je elke letter blind weet te vinden?

Haal dan nu je typediploma in slechts enkele weken. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je direct inschrijven en slechts 10-15 minuten per dag vrijmaken om te oefenen.

Je bespaart hiermee zoveel tijd en ergernis.

Je maakt de lessen zelf in een online programma, helemaal in je eigen tempo. Dit programma is gebruiksvriendelijk en met duidelijke uitleg. Je kunt waar en wanneer je maar wilt oefenen in je eigen leeromgeving.

Je krijgt persoonlijke begeleiding van mij via e-mail of whatsapp. Ik check wekelijks je voortgang in het programma en geef je tips en bied ondersteuning. Zo heb jij een stok achter de deur.

Je kunt het examen inplannen wanneer het jou uitkomt en als je de norm haalt ontvang je van mij een diploma!
Mocht je het examen onverhoopt niet halen, dan mag je 1x gratis herexamen doen.

In samenwerking met:

Online programma

Je bepaalt je eigen tempo

Persoonlijke begeleiding

Proefexamen

Examen en diploma

1x gratis herexamen

Slechts € 169,=

Onze zoon kreeg typeles via Julia op zijn school. Ik zag hoe hij in een korte tijd met 10 vingers al snel kon typen. Ik dacht dat wil ik ook! Zo heb ik bij Julia typeles gevolgd met een heel prettig programma Typetrainer waar ik op mijn eigen tempo mee kon oefenen met typen. Een paar keer een bezoekje bij Julia en met controle op afstand via de computer kreeg ik tips maar kon ik ook altijd naar tips vragen. Heel fijn.

Ik heb typeles bij Julia als zeer prettig ervaren, en heb ik in korte tijd blind leren typen en nu mijn typediploma op zak! Zeer fijn. Julia bedankt voor de goede begeleiding! Hier heb ik in de toekomst zeker wat aan.

Kim Meijerink

Wil je medewerkers of collega’s een typecursus laten doen? De cursus kan ook incompany gegeven worden. Neem contact op voor meer informatie.

Vul je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.